✅Centrele Europene de Inovare Digitală (EDIH) sunt ghișee unice cu rolul de a prijini întreprinderile și organizațiile din sectorul public să răspundă provocariloe digitale și să devină mai competitive !

✅Sprijinul EDIH este direcționat către îmbunătățirea proceselor de afaceri/producție, produselor sau serviciilor care utilizează tehnologii digitale prin:
• asigurarea accesului la expertiză tehnică și testare, posibilitatea de a „testa înainte de a investi”
• furnizarea de servicii de inovare (ex. consilierea financiară, formarea și dezvoltarea competențelor), esențiale pentru o transformare digitală de succes
• sprijinirea întreprinderilor în abordarea problemelor de mediu (ex. utilizarea tehnologiilor digitale pentru durabilitate și circularitate)

👍Wallachia eHUB este singurul Centru European de Inovare Digitala din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia si Bucuresti - Ilfov ale Romaniei, un actor important in cadrul retelei EDIH, care are ca obiectiv general transformarea digitala a organizatiilor publice si private din regiunile pe care le reprezinta, in concordanta cu politicile Uniunii Europene pentru promovarea digitalizarii in cadrul regiunilor europene prin intermediul DIH-urilor (Digital Innovation Hubs).

Cu un rol important determinat de apartenența la rețeaua EDIH, WEH contribuie la accelerarea transformării digitale a companiilor, organizațiilor și odată cu ele a economiei din regiune.

👍Exemplul nostru de angajare față de inovare digitală este 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍 𝑾𝒂𝒍𝒍𝒂𝒄𝒉𝒊𝒂 𝒆𝑯𝒖𝒃 (𝑾𝑬𝑯), un proiect amplu care vizează să transforme peisajul digital local prin punerea în practică a facilitării accesului la tehnologii de vârf, expertiză, consultanță specializată și programe de instruire, toate adaptate nevoilor IMM-urilor și Autorităților Publice Locale, sprijinind astfel procesul de adaptarea și prosperare într-un mediu digital în continuă schimbare!

𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍 𝑾𝒂𝒍𝒍𝒂𝒄𝒉𝒊𝒂 𝒆𝑯𝒖𝒃 𝒔𝒖𝒔𝒕̦𝒊𝒏𝒆 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒊𝒈𝒊𝒕𝒂𝒍𝒂̆❗

 Poster Ce este un EDIH