Marți, 21 mai 2024, a avut loc WALLACHIA eHUB Roadshow - Perspective Digitale: Baze de Date și Inteligență Artificială în Administrația Locală, un eveniment destinat primăriilor din Câmpulung-Muscel, Lerești, Dragoslavele, Rucăr și Dâmbovicioara. Desfășurat între orele 09:00 și 14:00, în cadrul acestuia au participat 33 de persoane, primari, viceprimari, consilieri și angajați în primării entuziaști și dornici să exploreze noile tehnologii și soluții digitale pentru administrația publică.

Vineri, 26.04.2024, a avut loc Wallachia eHub RoadShow, un eveniment destinat IMM-urilor din Regiunea Sud-Muntenia care doresc să se dezvolte digital. Experții din proiect s-au deplasat în localitățile Rucăr și Câmpulung Muscel pentru a prezenta: Noțiuni introductive despre inteligența artificială și data mining. Organizat de Universitatea Spiru Haret, Wallachia eHub RoadShow a reușit să atragă 16 IMM-uri din zonă, pentru a sublinia importanța și beneficiile implementării tehnologiilor de digitale în mediul de afaceri.

La data de 9 noiembrie 2023, la Sala Polivalentă a comunei Blejoi, a fost organizat primul eveniment din cadrul Caravanei Wallachia eHub, prin cooperarea unor membri ai consorțiului, respectiv Heveco, Integrisoft Solutions și Beia Consult International, în calitate de ofertanți de tehnologii integrate, precum și Clusterul Danube Engineering Hub și centrul antreprenorial USH Pro Business în calitate de facilitatori.

Membrii consorțiului de inovare digitală Wallachia eHub au efectuat în județele Dâmbovița și Prahova primele experimente dedicate transformării verzi și digitale, respectiv utilizarea tehnologiilor digitale integrate în drone pentru susținerea practicilor agroecologice!